ESDUBAI İNGİLİZCE DİL OKULU

ES Dubai dil  okulu Dubai’nin en kalbi noktalaından biri olan Jumairah Lakes Towers bölgesinde bulunmaktadır. Bu bölge yoğunluklu olarak Amerikan ve İngiliz ve diğer avrupalı milletelerin ikamet ettiği ve  birçok iş merkezinin bulunduğu gelişmiş bir bölgedir. Okul Dubai marinaya yürüyerek 15 dakika, Jumeirah beach residence sahiline yürüyerek 20 dakikada rahatlıkla ulaşabilirler.

 

Dubai %87 lik göçmen nüfusuyla dünyanın en kozmopolit bölgerlerinden biridir. Bu durum Dubai’yi farklı kılmakta.Bu sebepten dolayı Dubai’de birincil dil sanılanın aksine arapça değil ingilizcedir.Hayatın her noktasında ingilizce öncelikli ve zorunlu dil konumundadır.

 

ES Dubai dil okulu Dubai’nin ilk ve tek uluslararası çapta eğitim veren ve öğrenci vizesi sağlayabilen dil okuludur. Okulumuz öğrencilere vize sponsorluğu yapabilmekte ve tüm vize işlemlerini öğrenci adına yerine getirmektedir. Öğrencinin herhangi bir konsolosluğa gitmesine, banka hesabı göstermesine ve benzeri birçok evrak işlemleri ile uğraşmasına gerek yok.

 

Kayıt ve Vize için gerekli olanlar;

  • Fotoğraf
  • Pasaport kopyası
  • Doldurulmuş başvuru formu
  • Paket ücretinin Ödemesi

 

Ortalama 2 hafta içersinde vize alabilmektedir. Su ana kadar okulun vize başarı oranı %100. Dubai vize konusundaTürk vatandaşlarına yeterince esnek.Vizeler 3 ay + 3 ay veriliyor. 6 aydan sonra öğrencinin ülkeden çıkış yapması gerekmektedir. Vize için sizin birşey yapmasına gerek yok.Tüm işlemler tarafımızdan yapılmaktadır. Dubai, Vize konusunda sizi en rahat ettirecek olan ülke konumundadır.

 

Okulumuz içerisinde kafeterya, kütüphane, bilgisayarlar, ücretsiz ve sınırsız wifi bulunmaktadır. Bina da aynı zamanda market bulunmaktadır. Okulumuzun bütün hocaları natıve english speaker dir. Tüm sınıflarımızda akıllı tahtalar bulunmaktadır. Okulumuzda Beginner seviyesinden Advanced seviyeye kadar tüm seviyeler mevcut bulunmaktadır.Okulumuzda aynı zamanda speaking ve İELTS hazırlık sınıfımız bulunmaktadır. Kurslarımız Pazar günü başlayıp perşembe günü son bulmaktadır.Öğrenciler herhangi bir Pazar günü başlayabilirler.Okulumuz aynı zamanda her hafta öğrenciler için sosyal aktivite sağlamaktadır.

www.vizebasvur.com deneyimli eğitim danışmanları ile yurtdışı ile ilgili tüm işlemlerinizde en büyük yardımcınızdır.
Eskişehir Web Tasarım